Verzending

Pakjes worden pas verzonden wanneer het te overschrijven bedrag op onze rekening staat of de PayPal transactie volledig voltooid is. Artikelen worden enkel geleverd in de landen waarvoor de website de levering toestaat. Let op voor foutieve (leverings)adressen, deze zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Heb je een leuk kado gevonden en je wenst dat wij het rechtstreeks verzenden naar deze persoon?
Geen probleem, vul die persoon zijn gegevens in bij leveringsadres en noteer in het vak opmerkingen een eventuele boodschap. Wij stoppen dan een kaartje met jouw boodschap bij het pakje. 

Tarieven verzending in België:
- verzending/afhaling via een postpunt: € 4,5
- aan huis afgeleverd: € 5,95
- verzending Nederland aan huis afgeleverd via PostNL: € 8,50
Verzendingskosten kunnen niet in mindering gebracht worden met een kadobon. 

Via de Track & Trace-applicatie van bpost kan je jouw pakket op elk ogenblik volgen.
Mocht je niet thuis zijn wanneer de postpode langskomt dan kan je telefonisch bij bpost een 2e aanbieding vragen of het pakket binnen de 14 dagen in het postkantoor of PostPunt afhalen.

Afhaling:

De gekochte artikelen kunnen ook na betaling afgehaald worden op het adres Koolskampstraat 13, 8740 Pittem.
Let op: dit kan enkel na afspraak via e-mail

Is jouw pakje beschadigd bij aflevering?
Kijk de verpakking altijd goed na bij ontvangst terwijl de koerier er nog bij is. Is er eventuele schade door transport, meld dit dan onmiddellijk en controleer het pakje ook binnenin. Is dit ook beschadigd accepteer de levering dan niet en geef het terug mee met het transportbedrijf.

Merk je pas achteraf dat één van de artikelen toch beschadigd of defect is?
Neem dan binnen de 24u contact met ons op via info@depiratenboot.be met een duidelijke omschrijving. Na overleg kunnen wij je dan een retouradres bezorgen en/of het nodige doen om de schade te verhelpen. Retour is steeds op kosten van de klant.

Overmacht:
De Piratenboot is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij De Piratenboot en het transportbedrijf.

Verzakingsrecht:
Bij elke verkoop op afstand heeft de consument het recht af te zien van de aankoop binnen de 14 dagen na levering van de artikelen. Wenst u hiervan gebruik te maken dan dient u ons binnen de 14 dagen na ontvangst van de artikelen schriftelijk (brief/e-mail) op de hoogte te brengen. De artikelen moeten ongebruikt en in originele verpakking teruggestuurd worden binnen de 14 dagen na levering, de verzendingskosten en -risico's zijn voor rekening van de consument. Wanneer wij de desbetreffende artikelen ongebruikt en in originele verpakking ontvangen wordt het bedrag teruggestort op de rekening van de consument.