sophie.jpg

Sophie de giraf voor slechts €16,50! BESTEL NU

Het 100% natuurlijk babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt!

Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam trekt het baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby

Luisteren: Dankzij het grappige fluitje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaan voor 100% uit natuurlijk rubber en niet-giftige verf en is daarom volledig veilig voor baby.

Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mama en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen...

Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Vandaag de dag wordt SOPHIE nog altijd "handmatig" vervaardigd, aangezien er meer dan 14 manuele interventies nodig zijn om dit speeltje te maken.

Gemakkelijk schoon te maken met wat water of vochtige doek.

Bestel ze hier

Terug naar lijst